Tillandsiáim

Tillandsiáim

A tillandsiákat nagyon sokan kedvelik, egyszerű tartásmódjuk miatt. Hiszen nem kell nekik virágföld, a levegó páratartalmából tartják fenn magukat.

Tovább
Hunyorjaim

Hunyorjaim

Az első Helleborust a börzsönyi telkünkről hoztam haza. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy mennyi csodálatos variációja létezik.

Tovább
Hortenziaim

Hortenziaim

Gyerekkoromban mikor Édesanyámmal sétáltunk vidéken, mindig megcsodáltuk a kertekben a gyönyörű hatalmas hortenzia bokrokat.

Tovább
Homepage / BLOG / 2017 / Havas szerda

Havas szerda

Április 19-et írunk és esik a hó. De miért van az , hogy már ezen meg sem lepődök?  Az elmúlt években annyira átalakult már az időjárás, hogy bármi megtörténhet. Pedig idén egészen szép tavasz is volt, szemben az előző évekkel amikor úgy tűnt, hogy talán egyből nyár jön a tél után. Én már mindenféle növényemet kicipeltem, de most ami mozdítható volt azokat visszacipeltem.

 

 

 

Öreg Klíviám olyan nehéz, hogy őt nem mozdítottam. Kapott egy fólia takarást, remélem nem lesz baja.

 

 

A rózsaloncot sem fotóztam még havas virágokkal…

 

 

A madáretető alá már beültettem a földbe a Hedychinumot és a Crinumokat. Mindegyik már sok éves, és már 60 cm-es szép leveleket hozott. Nem akartam újra kiásni őket. Remélem nem tart túl sokáig ez az időjárás és visszatér a meleg hamarosan.

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés