Tillandsiáim

Tillandsiáim

A tillandsiákat nagyon sokan kedvelik, egyszerű tartásmódjuk miatt. Hiszen nem kell nekik virágföld, a levegó páratartalmából tartják fenn magukat.

Tovább
Hunyorjaim

Hunyorjaim

Az első Helleborust a börzsönyi telkünkről hoztam haza. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy mennyi csodálatos variációja létezik.

Tovább
Hortenziaim

Hortenziaim

Gyerekkoromban mikor Édesanyámmal sétáltunk vidéken, mindig megcsodáltuk a kertekben a gyönyörű hatalmas hortenzia bokrokat.

Tovább
Homepage / BLOG / 2017 / Végre igazán tavasz van

Végre igazán tavasz van

Most hogy melegedik a hőmérséklet, szépen kezd éledni a kert. Igaz ilyenkor még guggolva tudok csak fotózni, mintha Lilliputban lennék, mivel főleg az alacsony évelők nyílnak még. Lassan elvirágoznak a hunyorok, már nem olyan élénk színűek, megjelennek a tulipánok, nárciszok és lassacskán a díszhagymák, amiket nagyon kedvelek. Sajnos ezen a hideg télen sok károm is lett a kertben, többek között amit nagyon nagyon sajnálok, a Dranunculus vulgaris növényem, ami még nem bújt elő a földből, így gyanítom, hogy kifagyhatott. 10 éves biztosan volt, minden évben nagyon vártam a nyílását. Úgyhogy pótolni fogom mindenképpen.

Ma reggeli sétám alkalmával ezeket a fotókat kattintottam apró kertemben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés