Tillandsiáim

Tillandsiáim

A tillandsiákat nagyon sokan kedvelik, egyszerű tartásmódjuk miatt. Hiszen nem kell nekik virágföld, a levegó páratartalmából tartják fenn magukat.

Tovább
Hunyorjaim

Hunyorjaim

Az első Helleborust a börzsönyi telkünkről hoztam haza. Akkor még fogalmam sem volt arról, hogy mennyi csodálatos variációja létezik.

Tovább
Hortenziaim

Hortenziaim

Gyerekkoromban mikor Édesanyámmal sétáltunk vidéken, mindig megcsodáltuk a kertekben a gyönyörű hatalmas hortenzia bokrokat.

Tovább
Homepage / BLOG / 2016 / Újabb hunyorok

Újabb hunyorok

Ha tavasz, akkor hunyor. Ahogy az első hunyorjaim elkezdenek éledni, rögtön belelkesedem és elkezdek újabbakra vadászgatni. Nem lakik túl messze tőlem Szakszon László aki a legismertebb Helleborus termelő Magyarországon. Ő volt aki először kezdett el magról ültetni hunyorokat és mára már az ország minden részében szerintem megtalálhatóak a növénykéi. Egyre több embert hódít meg ez a csodás tavaszi növény és mára már nagyon sokan ismerik és ültetik is a kertjeikben. Szakszon László pár hete tartott nyílt napot , sajnos én nem tudtam akkor ott lenni, így sok különlegességről lemaradtam, de most mikor meglátogattam még most is tudtam különlegesebbeket választani. Pár képet mutatok, amit Szakszon Laci fóliájában készítettem.

 szakszon2

szakszon3

szakszon4

szakszon5

szakszon6

szakszon7  szakszon1

Szólj hozzá!

avatar
  Subscribe  
Visszajelzés